KEITÄ MEILLÄ HÄÄRÄÄ?

HEIDI HYDEN
Heidin mielestä kaikki on mahdollista ja tämä asenne kulkee hänen mukanaan päivittäin. Heidi haluaa luoda ikimuistoisia elämyksiä ammattimaisella otteella. Visuaalisuus ja luovuus näkyvät vahvasti Heidin tekemisessä. Räiskyvä persoona ja pilke silmäkulmassa ovat Heidin tavaramerkki.

Heidi

ARTTU HILLI
Arttu on tiimin yksi kantavista voimista, Hänen ammattitaitonsa omilla osa-alueillaan ja pirtsakkuutensa paistaa läpi ja komiasti! Arttu on valmis tarttumaan haasteeseen kuin haasteeseen ja hän tekee töitä täyttä häkää. Vahvaa osaamista löytyy niin myynnin ja markkinoinnin kuin esiintymisenkin puolelta.

Arttu

JIMI HAUTAMÄKI
Jimi on rauhallisuuden ja tyyneyden perikuva. Hän kestää hyvin paineen alla ja on valmis ottamaan vastuuta kun tilanne sitä vaatii. Hän tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa ja tuo aina hyvää mieltä mukanaan. Jimi on musiikkibisneksen rautainen ammattilainen.

Jimi

SIIRI HYYTINEN
Siiri on maalaisjärjellä varustettu pohjanmaan flikka. Siiri on työskennellyt aikaisemmin oman yrityksen kautta personal training vastaavana Seinäjoen EasyFitillä, joten kokemusta löytyy liikunta-alalta. Tämän lisäksi hänellä on kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä organisoida asioita.

Siiri

OUTI KATTELUS
Outi on tiimin etua ajatteleva tiimipelaaja, joka tuo rohkeasti näkökulmansa esiin ja seisoo sanojensa takana. Hitaasti lämpenevä introvertti pääsee kyllä vauhtiin, ja vauhtiin päästessään on hankala pysäyttää.

Outi

IRINA KLIMOVA
Optimistinen ja iloinen Irina on aina valmis ottamaan uusia haasteita vastaan. Irina tietää, että oppiminen tapahtuu juuri mukavuusalueen ulkopuolella. Valokuvaus sekä sosiaalisen median kehittäminen ovat hänellä lähellä sydäntä.

Irina

JENNA KNUUTINEN
Jenna on luonteeltaan ikuinen oppija ja haluaa kehittää itseään paremmaksi kaikessa mitä tekee. Kokemusta yrittäjyydestä hänellä on jo reilun 7 vuoden ajalta ja tuo kokemuksiaan myös tiimin hyväksi.  Itsensä kehittämisen into näkyy myös siinä, että Jenna on ehtinyt opiskelemaan tutkinnon ja erilaisia kursseja yrittäjyyden ohella.

Jenna K

VELI-MATTI KOLARI
Vahvan myynnin esimieskokemuksen omaava kahden lapsen isä, joka kehittää ja jalostaa ideat timanteiksi.

Veli-Matti

WALTTERI KOLKKA
Waltteri on tietojenkäsittelyn vahvistus Evisionissa. Tiimin etu edellä kulkeva moniosaaja, jonka intohimona on ihmisten auttaminen ja kokemusten luominen. Hyppää rohkeasti ja spontaanisti mukaan uusiin haasteisiin eikä pelkää koittaa siipiään uusissa haasteissa – krooninen innostuja.

Waltteri

SÄDE KONTTINEN
Säteellä on paljon kokemusta erilaisten ihmisten kohtaamisesta vauvaikäisistä vanhuksiin. Hän ajattelee asioita tiimin kannalta ja pyrkii kehittämään toimintaa jatkuvasti. Pelisilmää omaava Säde on luonteeltaan positiivinen, ahkera ja uskaltaa ottaa vastuuta isommissakin tehtävissä.

Säde

IIDA KOSKINEN
Iida on tomera organisoija ja aikataulutuksen mestari. Hän kantaa vastuun toiminnan sujumisesta omalta ja tiimin osalta.

Iida

MARIANNA KÄPYNEN
Marianna on iästään huolimatta ehtinyt kokea ja nähdä monenlaista työympäristöä keittiön, myynnillisen asiakaspalvelun sekä promootiokeikkojen puolesta. Taskusta löytyvä kolmoistutkinto kertoo hänen luonteesta, joka ei pelästy haastaviakaan asiakokonaisuuksia.

Marianna

AUNE LAMPINEN
Aune on energinen ja huumorilla varustettu ideoija, joka ei pelkää tarttua haasteisiin. Hän innostuu asiasta kun asiasta helposti ja tartuttaa fiiliksen myös muihin. Kansainvälisen urheilu-uran kautta Aune on oppinut huippu tiimipelaajaksi sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä hänen sydäntä.

Aune

ESA LAPPALAINEN
Helposti innostuva seikkailija aina valmiina uusiin haasteisiin.  Tulevaisuuden tosielämän MacGyver

Esa

Miikka Launiainen
Miikka on hyvä ideoimaan. Hän on innostava sekä tsemppaava projekteissa ja on kerryttänyt jo paljon kokemusta myynnistä. Intohimon liekki roihuaa terveysasioiden, sosiaalisen median sekä urheilun ympärillä.

Miikka

MARJUT PALONEN
Marjut on tiimipelaaja, joka ajattelee tiimin parasta ja uskaltaa tarttua tarvittaessa myös epäkohtiin. Hän näkee kokonaisuuden, ja pyrkii ajattelemaan asioita ja niiden vaikutuksia pitkälle eteenpäin. Salaisesti todella kiltti ja hieman jopa ujo tapaus vaikka yrittää olla tosi cool.

Marjut

TONI RYÖPPY
Toni on järjestelmällinen, huumorintajuinen ja sosiaalinen kaiffari, joka tekee mielellään kerralla kunnolla, ettei kahdesti tarvitse tehdä. Häneltä ei puutu työmoraalia, mielikuvitusta tai kykyä innovoida uutta. Häntä kiinnostaa kaikki teknologiaan ja tulevaisuuden innovaatioihin liittyvä.

Toni

TUOMAS SAARINEN
Tuomas on tasapainoinen loistopuhuja, jolla on asiantuntijan ote tekemiseen. Hän löytää oikeat sanat oikeisiin tilanteisiin, ja saa muut ajattelemaan. Tuomaksen sydäntä lähellä on myös tapahtumatuotanto, josta hän haluaa oppia aivan kaiken.

Tuomas

AURI SIIKA-AHO
Auri on suorapuheinen joukkuepelaaja, joka uskaltaa haastaa ihmisiä oppimaan uutta. Luontainen auttamisenhalu ja empaattisuus ohjaavat Aurin arkea. Tämä Oulun tyttö on parhaimmillaan paineen alla tai nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja jo pitkän työuransa ansiosta Auri osaa tuoda uusia näkökulmia myyntiin, markkinointiin sekä asiakaspalveluun.

Auri

AARON SILJANDER
Aaron on iloinen, positiivinen ja sosiaalinen kaveri, joka on aina valmiina hyppäämään mukaan uusiin tempauksiin. Hän on aktiivinen oman osaamisensa laajentamisessa, intohimoinen itsensä kehittäjä ja puskee omalla esimerkillään tiimin muita jäseniä epämukavuusalueelle.

Aaron

JENNA TIRKKONEN
Hyvällä energialla ja iloisella elämänasenteella varustettu Jenna on hyväntuulinen ja tehokas pakkaus, joka rakastaa kaikkea kaunista. Jennalle kosmetiikka ja kauneus, siinä missä myynti ja asiakaspalvelukin ovat sydämen asioita.

Jenna T

KIMI VIERRE
Kimi ymmärtää, että ilman käytännön tekemistä on vain mähmintää, ja hän ohjaa muita pääsemään tavoitteisiin. Vahvuuksiin kuuluu jäätävät puhetaidot ja tehokas toiminta paineen alla. Kimin intohimoihin kuuluu digimarkkinointi, ja unelma onkin tulla tässä mestariksi.

Kimi

Evision Osk.
2971736-3
Finlaysoninkuja 21 A, 33210 Tampere
FI29 5730 0820 9381 79
lightbulb-olaptopticketeursort-amount-asc linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram