Mitä Evision Osk. tekee?

Verkkopalvelut

Verkkopalvelut rohkeasti muista erottuen

Verkkosivut pienille ja isoille tekijöille, näyttävästi ja luovuudella. Verkkopalvelutiimimme pitää huolen että nettinäkyvyytesi on kunnossa ja asiakkaat löytävät sinut vaivatta. Saman katon alta saat myös kunnon startin verkkomainontaan, tilastojen seurantaan ja paljon muuta!
Lue lisää
Tapahtumat

Tapahtumat - luotettavasti boksin ulkopuolelta

Evision rakastaa tapahtumia. Olipa kyse festareista, synttäreistä, promotempauksesta tai vaikka yritysvierailuista, meillä on homma hallussa. Ota yhteyttä juhlasuunnittelijoihimme ja hämmästy!
Lue lisää
Myyntitykit

Myyntityö - ammattitaidolla ja kunnianhimolla

Evision tietää kuinka löydetään tuotteelle ostaja ja ostajalle tuote. Meillä on paljon kokemusta monialaisesta myyntityöstä ja asiakasrajapinnassa toimimisesta. Onko sinulla uusi tuote, tapahtuma, tai brändi jolle haluaisit hieman lisää menekkiä? Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan mitä saadaan aikaan!
Lue lisää
Innovointi

Innovatiiviset ratkaisut melkein mihin vaan - anna meidän auttaa!

Tuo ongelmasi meille, niin ratkaisemme sen. Kerro tavoitteesi, niin 23 nuorta taitajaa yhteistyössä laatii erinomaiset suunnitelmat niiden saavuttamiseksi.
Lue lisää
Evision Osk.
2971736-3
Finlaysoninkuja 21 A, 33210 Tampere
FI29 5730 0820 9381 79
lightbulb-olaptopticketeursort-amount-asc linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram