Myynti ja markkinointi

Meneekö myyntiin liikaa aikaa ja yrityksen kehittäminen kärsii? Onko teillä tulossa kampanja tai tapahtuma, johon kaipaatte myynnin boostaamista?

Meiltä löydät markkinoinnin ja myynnin superihmisiä, jotka ottavat toiveesi huomioon. Haluamme tarjota asiakasyrityksillemme kattavaa myyntiä, joka toimii markkinoinnin kanssa käsikädessä. Reippaat, iloiset ja sanavalmiit asiakaspalvelijamme tuovat yrityksesi arvon esille niin B2B kuin myös B2C myynnissä.

Jos kiinnostuit kehittämään myyntiäsi ja ottamaan apua vastaan, niin pirauta tai laita sähköpostia! Sovitaan alkuun tapaaminen ja selvitetään myynnin (/markkinoinnin) tarve, jotta lähdemme viemään kasvua oikeaan suuntaan.

Asiakkailta kuultua

Jesse Pihkanen

Agli
Evisionin porukka on timanttinen B2C-myyjä, joka ei pelkää kohdata ihmisiä maalla, ilmassa tai merillä.

Jani Bieck

Heimo Films
Evision toteutti meille eli Heimo Filmsille myyntiprojektin, jonka tarkoituksena oli sopia myyntitapaamisia videotuotantoalan yrityksellemme. Projekti sujui erinomaisesti ja tapaamisia saatiin sovittua yhden päivän aikana tavoitteen mukaan 20 kappaletta. Viestintätaidoista ja hyvällä asenteella tehdystä työstä erityisesti kiitosta!

Ville Parkkila

Sport & Business Seminar
Evisionin tiimi toteutti meidän tapahtuman lipunmyyntiä erittäin mallikkaasti. Heidän energia ja innovatiivisuus erilaisissa tavoissa lähestyä asiakasta teki vaikutuksen meihin. Alusta loppuun ote oli ammattimaista, mutta työstä ei tehty liian vakavaa. Tulokset puhuivat lyhyessä ajassa jo puolestaan. Jatketaan yhdessä!

Kohti parempaa myyntiä

Ota yhteyttä Evisionin myyntitiimiin. Sovitaan tapaaminen, ja ruvetaan hommiin!
Finlaysoninkuja 21 A, 33210 Tampere

Oxygen works with any Contact Form Plugins.
Evision Osk.
2971736-3
Finlaysoninkuja 21 A, 33210 Tampere
FI29 5730 0820 9381 79
starhomephone-squarelightbulb-olaptopticketeursort-amount-ascenvelope-squareenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram