Tapahtumatuotanto

Evisionin monipuolinen kokemus tapahtumien suunnittelusta sekä järjestämisestä yhdistettynä toinen toistaan timanttisempiin ideoihin takaa juuri sinun toiveidesi mukaan räätälöidyn upean, mieleenpainuvat tilaisuuden. Oli kyse sitten yrityksen pikkujouluista tai suuremmasta kokonaisuudesta, 23 idearikasta boksin ulkopuolelle kurkottavaa tiimiläistämme luo ja toteuttaa tapahtumat, joita ei unohdeta ja joista jokainen lähtee hymy huulillaan!

Evisionin monipuolinen kokemus tapahtumien suunnittelusta sekä järjestämisestä yhdistettynä toinen toistaan timanttisempiin ideoihin takaa juuri sinun toiveidesi mukaan räätälöidyn upean, mieleenpainuvan tilaisuuden. Oli kyse sitten yrityksen pikkujouluista tai suuremmasta kokonaisuudesta, 23 idearikasta boksin ulkopuolelle kurkottavaa tiimiläistämme luo ja toteuttaa tapahtumat, joita ei unohdeta ja joista jokainen lähtee hymy huulillaan!

Tapahtumat

Helposti ja vaivatta

Me hoidamme

Meille riittää, että haluat tapahtuman tai juhlat. Sen jälkeen tapaamme muutamia kertoja ja kartoitamme tarvettanne ja toiveitanne esittäen omia näkemyksiämme. Toimimme tapahtumien täyden talon palveluna ja tahdostanne riippuen voimme järjestää tapahtumaanne kaiken tarvittavan
Kysy lisää!

Meiltä onnistuu

Juhlatila
Catering
Somistus
Markkinointi
Ohjelma ja kilpailut
Valokuvaus
Paljon muuta!

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan maksuton tapaaminen kartoitusta varten!

Tapahtumatuottajamme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiinne rennosti ja matalalla kynnyksellä. Tehdään yhdessä jotain kaunista!
Finlaysoninkuja 21 A, 33210 Tampere

Oxygen works with any Contact Form Plugins.
Evision Osk.
2971736-3
Finlaysoninkuja 21 A, 33210 Tampere
FI29 5730 0820 9381 79
starcheckhomephone-squarelightbulb-olaptopticketeursort-amount-ascenvelope-squareenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram